free html visitor counters

Visites/Visitas/Guests

dilluns, 1 de març del 2010

Política de portes obertes a les llars d'infants


La Family Education Network creà la primera web destinada a pares i educadors d'infants al món. Neix el 1996 a Estats Units i s'ha convertit en guia de consulta per a pares i professionals d'arreu. Aquest article inclou una sèrie de recomenacions, signes d'alerta a observar i un avís.

Traduint literalment: "Ves amb compte! Mai no portis la teva mainada a una llar d'infants que no té una política de portes obertes de cares als pares. No heu d'estar obligats a trucar per entrar ni a que existeixin àrees destinades als nens a on els pares hi tinguin l'accés restringit".

A la llar els Escarlets havíem de trucar el timbre del porter automàtic (amb càmera) per accedir-hi i tots els pares sabem que entre les 12 i les 15 no hi havia manera d'accedir al recinte si no era avisant prèviament.Curiosament hores de menjador i migdiada en dormitoris, instal.lacions on s'han denunciat presumptes maltractaments.

Podeu accedir a la web en anglès aquí

Per traduir-la podeu emprar les eines de traducció de google clicant aquí

Ceguesa interessada?.


Sorprenents declaracions d'un pare content amb el mètode d'alimentació forçada que empraven a la llar d'infants "El Borreguito Azul" de Madrid. Malgrat haver presenciat les imatges destapades per Tele5 que afectaven al seu fill i que provocaren el tancament de l'esmentada llar ell va opinar tot això. Desconeixement o ceguesa interessada? Que tothom tregui les seves pròpies conclusions. En la mateixa web podreu accedir a una altra notícia on s'explica com va acabar tot plegat que va ser amb la llar d'infants clausurada.Podeu accedir-hi clicant aquí