free html visitor counters

Visites/Visitas/Guests

dimarts, 4 de maig del 2010

Ens estan prenent el pèl!


El nostre més sentit agraïment per l'alcalde de Sant Gregori (Jordi Noguer / CiU) i per la Presidenta de l' AMPA de la llar els Escarlets de Sant Gregori (Àfrica Masó / CiU) per les sensibles, oportunes i sobre tot prudents declaracions al Diari de Girona publicades el dissabte 1 de Maig .Podeu accedir a la notícia aquí. Costa molt creure que encara hi hagi algun pare,mare o ciutadà de Sant Gregori que no vegi clarament que els estan prenent el pèl. Consistori i Ampa no només s'han posicionat de bones a primeres a favor les denunciades (sobre les quals el Fiscal creu que hi ha indicis d'infracció penal lleu, altrament anomendades faltes) sinó que ens refreguen vilment pels morros que mantenint a les denunciades en els seus llocs de treball estan vetllant per a que el servei donat per la llar d'infants sigui correcte.

Potser caldria recordar al Sr. alcalde que aquesta vetlla hauria d'haver començat molt abans, evitant la possibilitat que els presumptes maltractaments tinguessin lloc. No sabem tampoc què els inspira a fer el principi de prudència amb una presumpta maltractadora treballant amb indefensos infants però algú assenyat si veu una cosa que sembla una serp primer s'aparta, i després de lluny s'assabenta de si és un cordill o un escurçó verinós.

Per altra banda diuen que amb aquesta actuació pretenen evitar judicis paral.lels, quan des del primer moment des de l'Ajuntament (i també s'hi han afegit els 2 partits de l'oposició cosa que fa dubtar sobre el grau d'oposició que pretenen presentar a res), aquest judici ja s'ha fet i ressolt a favor de les denunciades en contra de les denunciants i dels pares que han tret els seus fills de la llar. Ens permetem aclarir que si aquests pares han hagut de treure els seus fills i filles de la llar no ha estat pas per la manca de mesures cautelars d'allunyament de les denunciades, no us pensessiu pas...!! Tant sols ha estat perquè consideren que canviar de llar d'infants a mig curs i amb pressa, millora l'educació dels fills i la seva economia allargant els desplaçaments per la geografia gironina.

Cal també posar de manifest que ningú per part de l'Ajuntament, ni de la llar d'infants, ni de l'Ampa s'ha posat en contacte amb cap d'aquests pares per a preguntar per què o ni tant sols interessar-se'n. Malgrat la parcialitat mostrada per l'Ajuntament des de bon principi, es va deixar entreveure en algunes declaracions en premsa que en cas de prosperar penalment el cas, l'Ajuntament podia personar-se com a acusació i prendre mesures. Aquestes declaracions tingueren lloc abans de la decissió del fiscal de finals d'abril, quan els advocats de les denunciades pregonaven festivament que tot allò era pa sucat amb oli. A què es deu ara aquest canvi repentí d'estratègia? S'ha acabat el temps de nedar i guardar la roba? Que la possibilitat que hi hagi un judici comença a prendre cos? Que l'Ajuntament no pot personar-se com a acusació perquè podria acabar acusant-se a ell mateix donat que estem parlant d'una llar d'infants MUNICIPAL i com a tal responsable en darrera instància de tot el que hi passa?

Gràcies una vegada més per aquesta mena de declaracions i per la vostra manera de procedir en aquest afer. Ens demostreu una vegada més el grau d'allunyament entre una part de la política i els ciutadans i que l'únic principi que regeix a aquests polítics és el de la pròpia supervivència.

Com que hi ha gent que tenen un do per a expressar amb paraules el que els demés no podem, millor deixar-vos amb dues reflexions fetes per professionals:

"En una democràcia tenim els polítics que ens mereixem". Joseph de Maistre.

"Els polítics, com els bolquers, s'han de canviar tot sovint i exactament per la mateixa raó" George Bernard Shaw.