free html visitor counters

Visites/Visitas/Guests

dijous, 8 d’abril del 2010

Sentència en el judici de Bellver de Cerdanya


El Jutjat d'Instrucció número 2 de la Seu d'Urgell ha condemnat la directora de la guarderia municipal de Bellver de Cerdanya a pagar una multa de 2.000 euros per sis faltes de maltractaments i una de vexacions continuades als nens del centre.

La sentència del judici de faltes celebrat el dia 30 de març considera provat que la directora donava bufetades als nens i els obligava a menjar-se els aliments que havien vomitat.

Els fets es van jutjar arran de la denúncia presentada l'octubre passat per tres mestres de la guarderia, que prèviament havien posat els fets en coneixement de l'alcalde de Bellver de Cerdanya.

L'alcalde ha explicat avui que el consistori reobrirà l'expedient administratiu que es va iniciar contra la professora arran de la denúncia i que els serveis jurídics del consistori estudiaran la decisió a prendre.

A veure si a part de la sentència de culpabilitat, que malauradament només implica una patètica multa (com si els maltractaments es compensessin amb diners com una infracció de tràfic) i això sí una important pèrdua d'imatge, l'expedient administratiu fa el que ha de fer que és apartar a aquesta persona de qualsevol tracte amb infants doncs és evident que ni està preparada per a educar-los amb garanties ni per tant sols tenir-ne cura garantint-ne la seva integritat física.

Podeu accedir a la notícia complerta fent click aquí