free html visitor counters

Visites/Visitas/Guests

dimecres, 18 d’agost del 2010

Cap de les educadores denunciants treballa a la llar actualment.


Segons informa el Diari de Girona en la seva edició d'avui cap de les educadores que van denunciar a un grup de companyes de presumptes maltractaments als infants, no continua treballant a la llar d'infants municipal "Els Escarlets" de Sant Gregori. En els comentaris dels lectors queda palès, una vegada més, la campanya d'informació-desinformació que interessadament s'ha generat al voltant d'aquest cas, on algunes persones opinen sobre si els acomiadaments han estat procedents o improcedents.
Malgrat ser coneixedors dels fets no volem entrar en aquest tema sense que les denunciants en hi autoritzin, doncs no volen afectar o entorpir les seves estratègies legals davant d'aquests fets. De tota manera, ens imaginem que a hores d'ara ningú amb dos dits de front es pot sorprendre que per part de l'Ajuntament s'hagi comès alguna irregularitat (més), tenint en compte totes les que portem acumulades fins ara, i que de mica en mica s'han anat destapant a mesura que es podria la seva Versió Oficial dels fets. Algú es pot sorprendre ara que hagin fet una neteja interessada del personal? I de que part dels acomiadaments siguin improcedents? El que més sobta és com encaixa tot això amb el fet que hi haurà judici.
Estratègicament és una jugada molt arriscada i a una sola carta. De moment han expulsat a totes les denunciants i mantingut a les denunciades, potser era el moment de moure's de puntetes cap a una posició més moderada que els permetés nedar i guardar la roba (que els queda) però no ha estat així. Pel que sembla l' única novetat de cara al curs 2010-2011 per part de la llar és aquesta, que cap de les denunciants ja no treballarà a la llar i en canvi les denunciades (deixant de banda alguna jubilació anticipada interessada potser) sí.

Com veieu tot garanties de bon funcionament i seguretat pels pares que decideixin portar-hi els seus fills...